Peste 130 de bilete de tratament în stațiuni

0
1579

Pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din Olt au la dispoziție luna aceasta peste 130 de bilete puse la dispoziție de Casa judeteana de Pensii. Cele mai multe bilete sunt în stațiuni montane, dar si în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, iar data de plecare este în perioada 8 – 12 mai.

Acestea sunt repartizate în următoarele stațiuni: Bala – unu, Buziaș – două, Căciulata – 14, Călimănești – patru, Covasna – 7, Eforie Nord – trei, Felix – opt, Govora – unu, Herculane – șapte, Mangalia – două, Olănești – 24, Pucioasa – unu, Saturn – unu, Sovata – unu, Techirghiol – două, Vatra Dornei – două. Beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear în cele 16 zile cât este perioada unui sejur. Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 4 mai 2021, inclusiv. Potrivit reprezentanților Casei de Pensii Olt, persoanelor de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu. Astfel că, biletele rămase disponibile se vor afișa în data de 4 mai și se vor vinde în data de 5 mai.

De asemenea, pentru această serie au rămas nealocate bilete în următoarele stațiuni: Amara – 12, Bala – 23, Buziaș – două, Covasna – trei, Olănești – șase, Pucioasa – cinci, Saturn – unu și Tușnad – două.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here