Trupul bărbatului din Vulpeni a fost găsit în apele Oltului

0
1823

După aproape două ore de căutări, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului ce s-a aruncat în apele Oltului în zona Podului de la Slatina.

La primele ore ale dimineții s-a dat alarma la 112. Familia unui bărbat din Vulpeni a anunțat că acesta le-a spus că se sinucide.

Operațiunea de căutare a început în jurul ore 06.00 dimineața. Potrivit unor surse, se pare că pe malul Oltului, în zona unde acesta s-ar fi aruncat în apă, ar fi fost gasite actele bărbatului și autoturismul personal.

Mai mult gestul acestuia a șocat întreaga comunitate din Vulpeni. Bărbatul avea o familie unită, un băiat de 25 de ani și o fată de 23 de ani, și se ocupa cu creșterea animalelor.

Primarul localităţii Vulpeni, Paul Mandea, susține că: ”nu m-aș fi fi gândit niciodată la acest lucru. Erau o familie frumoasă și muncitori, realizați.

” Operațiunea de căutare continuă și la această ora. La căutări participă și scafandrii de la ISU Dolj.

“Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Dolj, cu autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, din cadrul ISU Dolj, două autospeciale pentru primă intervenție și două bărci cu motor, acționează în zona Podului Olt, pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here