Marius Iancu: “În istoria ultimilor 30 ani, românilor nu le-a fost teamă să meargă la vot”

0
1646

Pe final de campanie electorală candidații le funcțiile de parlamentari îi îndeamnă pe alegători să se prezinte la urne. După ce secretarul general al PSD, Paul Stănescu, le-a cerut oltenilor să mergă la urne pentru a-și alege reprezentanții din Pralamentul României, a venit și rândul deputatului de Olt, Marius Iancu să facă același lucru.

 Demnitarul oltean le cere oamenilor să nu se lase înfrânți de teamă și aleagă cu gândul la siguranța viitorului lor și al familiilor lor.

“Niciodată, în istoria ultimilor 30 ani, românilor nu le-a fost teamă să meargă la vot, dar acum, în aceste vremuri atât de grele pe care le trăim, teama a ajuns să ne guverneze viețile. Teamă de boală și moarte, teamă că o sa avem bani mai puțini, dacă PNL taie pensii și salarii, teamă că îți poți pierde locul de muncă, teamă să ne lăsăm copiii să se joace împreună, să îi ducem în parc, la mare sau la munte, teamă pentru viitorul lor, pentru că nu mai pot să învețe și pierd ani din viață în experimentul eșuat „școala on-line”. Dar este timpul să spunem „STOP”, să deschidem ușile și porțile caselor noastre și, pe 6 decembrie, SĂ IEȘIM LA VOT! Păstrând distanța, purtând mască și respectând toate măsurile, să mergem să votăm pentru SIGURANȚA NOASTRĂ ȘI A COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI”, a declarat Iancu, candidat PSD Olt pentru un nou mandate de deputat.

Totodată, parlamentarul a subliniat faptul că social – democrații au soluții atât pentru problemele  locale, cât și pentru cele naționale.

“PSD Olt a prezentat oltenilor, în campania pentru alegerile parlamentare, o echipă de profesioniști, cu experiență bogată în domeniile lor de activitate, cărora le pasă de oameni, de viitorul copiilor, de fiecare comunitate. Știm problemele cetățenilor și avem soluții pentru ele, susținem proiectele de dezvoltare ale localităților Oltului și suntem alături de primarii olteni. Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, investim în sănătate, educație și infrastructura rutieră a județului, iar vocea oltenilor va fi una puternică în Parlamentul României. Orașele Oltului se dezvoltă, în toate comunele se lucrează la drumuri, poduri sau unități de  învățământ, avem un spital județean, unde s-au făcut investiții importante, în ultimii patru ani și trebuie să continuăm. O majoritate PSD în Parlament și un Guvern PSD înseamnă noi  investiții pentru Olt și am demonstrat că se poate pentru că, în timpul Guvernării PSD, au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești. Noi, „pe-se-diștii” suntem alături de români, ei sunt singuri, acolo, în Palatul Victoria, la câte un chef în  pandemie.

Avem un președinte care vorbește singur, la un pupitru, fie în fața Arcului de Triumf, refăcut în mandatul de primar al Gabrielei Firea sau pe un drum din Moldova, făcut tot de PSD.

Așa că, pe 6 decembrie, faceți două alegeri importante pentru noi toți, aveți curaj și mergeți la vot și votați echipa de parlamentari PSD Olt!”, a subliniat Marius Iancu.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here