Mii de elevi olteni vor avea apă caldă. Voluntarii de la Crucea Roșie au instalat bolilere

0
1379

Săptămâna aceasta unitățile de învățământ din 12 localități oltene au fost dotatea cu boilere. Astfel peste 1.000 de copii vor beneficia de apă caldă .
Acest proiect a fost pus în aplicare de voluntarii de la Cricea Roșie în colaborarea cu un important producător de centrale termice.

Crucea Roșie și Ariston Thermo România au continuat în 2020, pentru al treilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins.

“În cadrul acestei acțiuni, si in acest an dificil peste 1133 copii din localitățile rurale: Crușovu, Vișina, Vișina Nouă, Gîrcov, Izbiceni, Seaca, Floru, Cîmpu-Mare, Broscari, Făgețelu, Grozăvești, Baldovinești vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea școlilor cu boilere performante donate de către Ariston Thermo România.
Un boiler având capacitatea de 50 de litri, a ajuns deja și a fost montat la Școala Primară sat Dienci., comuna Vulturesti’’, a declarat Simona Capisizu , director Crucea Roșie Olt

În anii precedenți, în urma acestui parteneriat au fost montate boilere pentru apă caldă în școli din 36 de localitati, care acum deservesc 7296 persoane (elevi și cadre didactice)

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here