5 persoane implicate intr-un accident rutier. Printre acestea si un copil de 2 ani.

0
652

Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Radomiresti, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcția Draganesti Olt către Slatina, pe raza comunei Maruntei ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. In urma cu putin timp, polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului rutier, în vederea efectuării de cercetări.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, cu dureri la bazin și coloana vertebrală. Echipajele SAJ au preluat două femei, cu traumatisme cranio-faciale, conștiente. La spital a fost transportat și minorul, împreună cu mama acestuia, ambii fără urme vizibile de traumă. Toate victimele au fost transportate la UPU Slatina.

Cei doi conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. La fata locului au intervinit si Pompierii SMURD Stoenești alaturi de două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, care acționează în localitatea Mărunței. Din primele informații sunt implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care și un copil în vârstă de doi ani. Toate persoanele sunt conștiente și cooperante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here