7 cabinete stomatologice s-au deschis în Olt

0
3748

De mai bine de o lună, mai exact de pe 23 martie, cabinetele stomatologice au fost închise prin Ordonanța militară nr3. De atunci au fost tratate doar urgențele stomatologice, celelalte intervenții fiind amânate.
De câteva zile, unele cabinete stomatologice au fost redeschise, deși suntem încă în stare de urgență. Acest lucru a fost posibil cu acordul DSP Olt.
Astfel, la această dată, în județ avem șapte cabinete stomatologice deschise în Caracal, Corabia și Slatina. Vor fi deschise următoarele cabinete stomatologice:
În Slatina – dr. Vasiloiu Mihai, dr. Vasiloiu Carmen, dr. Bălan Madălina și dr. Dumitrescu Andreea, În Corabia – dr. Adelina Simina Ghijura iar în Caracal – dr. Trandafir Anabbela Maria și dr. Drăghici Oliviana.
„Pentru ca ne pasă de pacienții noștri și pentru că nu putem consulta și nici trata pacienții “on line” vom deschide cabinetul începând de astăzi, 29.04.2020. In contextul pandemiei de SARS COV 2 și al stării de urgență în care ne aflăm ne-am luat avizele și toate măsurile de siguranța atât pentru pacienții noștri cât și pentru personalul care lucrează în cabinet. Fac apel la toți pacienții sa fie răbdători și înțelegători cu noile norme și măsuri. Pacienții vor fi programați la ore fixe și se va efectua un triaj telefonic”, a postat pe pagina de socializare medicul Andreea Dumitrescu.
stomatologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here