Un deputat oltean cere Guvernului să gestioneze criza, nu alegerile locale

0
1312

Mai multe state au început să relaxeze măsurile impuse de pandemie, ba mai mult au fost reluate activitățile. Economia a început să fie pusă în mișcare, cursurie au fost reluate, iar acolo unde acestea au fost reluate parțial, există planuri pentru ieșirea din criză cât mai repede.

Din păcate la noi aceste planuri nu sunt nici măcar pe hârtie. În continuare rămânem în case, până pe 15 mai, dar nimeni nu știe cu exactitate cum va fi reluată activitatea după această dată.
Deputatul PSD Olt, Marius Iancu a cerut în nenumărate rânduri guvernanților să facă strategii și să ia măsuri concrete pentru salvarea economiei.
Potrivit acestuia, în prima ședință de după Paște, a liberalilor, partidul de guvernământ, au fost purtate discuții despre alegerile locale, nu despre soluții de ieșire din criză.

„Liberalii au terminat de rezolvat toate problemele țării și se pregătesc de alegerile locale. Fac strategii, sondaje și sunt șocați când văd cum scad din ce în ce mai mult pentru că românii s-au săturat de manipulările și minciunile lor.
Românii și-au dat seama că liberalii nu guvernează pentru ei, ci pentru grupurile de interese și pentru marile țări din Uniunea Europeană.
Prima întâlnire a PNL, după sărbătorile de Paște, pe care românii le-au petrecut departe de familie, de prieteni, de biserici, sperând că vor veni zile mai bune, a avut ca temă pregătirea alegerilor locale.
Nu implementarea de măsuri pentru repornirea economiei, pentru susținerea agriculturii sau pentru sistemul de sănătate.”, a postat pe pagina sa de socializare deputatul de Olt.
Acesta a subliniat faptul că măsurile luate de Guvernul Orban în această perioadă de criză epidemiologică nu au făcut decât să accelereze o criză economică și să crescă rata șomajului.

„Nu au înțeles nici până acum că românii au probleme grave. Milioane de salariați în șomaj tehnic, mii de părinți cu salarii micșorate pentru că stau cu copiii acasă, din ce în ce mai mulți șomeri, firme în faliment și industrii distruse.”, a mai spus Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here