SDN SLATINA CURĂȚĂ DRUMURILE NAȚIONALE

0
1492


Drumarii, în acesată perioadă, lucrează la curățarea drumurilor naționale. Se fac lucrări de estetică rutieră, se curăță și se inlocuiesc indicatoarele și se vor indepărta materialele antiderapante folosite în perioada de iarnă.


“Pe toate drumurile naționale din județ se fac lucrări de estetică rutieră, se indepărtează vegetația uscată din zonele adiacente drumurilor, se văruie, se curăță și se repară indicatoarele rutieră și se îndepărtează materialul antiderapant”, a spus Adrian Motorga, directorul SDN Slatina.
După perioada sărbătorilor vor începe și alte lucrări de estetică rutieră. Vor fi plombate gropile și vor fi turnate covoare asfaltice.


O astfel de lucrare va fi făcută pe DN 65 unde se dorește să se toarne un covor asfaltic pe o lungime de 19 kilometri.
“Vor urma alte lucrări de estetică rutieră. Se vor face plombări de gropi, se vor executa covoare de asfalt și se vor face lucrări de întreținere la poduri,” a completat Motorga.
În această perioadă vor continua și lucrările la Drumul Expres, tronsonul 2 ce traversează județul Olt. Drumarii de aici vor mai lucra până miercuri, urmând să reia lucrul pe 27 aprilie.

Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here