Maine, vor fi montate 3 tuneluri de dezinfectie la SJU Slatina

0
1371


In lupta cu COVID-19, Rotea tace si le face! In timp ce multi se lauda ca vor face achizitii, ca vor moderniza, insa aproape niciodata aceste promisiuni nu se concretizeaza, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina trece direct la fapte! Astfel ca, incepand de maine, in curtea unitatii medicale vor fi amplasate 3 tuneluri de dezinfectie.


„Unul va fi amplasat în faţa UPU, unul la intrarea în corpul de Boli Infecţioase, si cel de-al treilea in fata Corpului Medicală.” a declarat managerul SJU Slatina.
Tunelurile acestea, conform unui producător, propun o triplă acțiune: un covor îmbibat cu biocid/dezinfectant care curăță tălpile încălțămintei persoanelor sau roțile tărgilor care trec prin tunel, apoi un sistem de duze care împrăștie ca un spray substanțele dezinfectante pe hainele, brațele și corpul persoanelor care trec prin tunel. Nu în ultimul rând, în partea de sus a tunelului sunt amplasate mai multe lămpi UV care ar duce la ”distrugerea agenților patogeni”.
Achizitia celor 3 tuneluri a fost posibila si gratie implicarii presedintelui Consiliului Judetean Olt, care a alocat suma necesara acestei investitii. Valoarea totala a celor 3 tuneluri este de 12 000 de lei.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here