ÎN CARACAL SE ÎNCHID PARCURILE, IAR PIAȚA ARE UN NOU PROGRAM

0
1079

De la o zi la alta atât la nivel național cât și local, autoritățile intensifică măsurile de prevenire a răspândirii virusului mortal COVID 19.
În Caracal s-au luat măsuri noi în lupta cu răspândirea noului coronavirus.
După ce au fost dezinfectate, parcul Poroineanu și toate locurile de joacă din oraș vor fi închise.
„Se interzice accesul cetățenilor în Parcul ‘Constantin Poroineanu’ și în locurile de joacă amenajate pe raza municipiului” , se arată în comunicatul emis de Primăria Caracal.
A fost modificat și programul pieței, astfel că va fi deschisă de luni până vineri, între orele 7.00-18.00, iar sâmbăta şi duminica, în intervalul 7.00-13.00.


„Se suspendă activităţile de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în spaţiile comerciale – tarabe – tonete, limitrofe Pieţei Agroalimentare Caracal şi în cele situate pe strada Mieilor, cu excepţia vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice. Pe perioada suspendării, agenţii economici afectaţi vor fi scutiţi de plata oricăror datorii către bugetul local”, se arată în comunicatul de presă.
De asemenea, pentru a preveni extinderea virusului COVID-19, „primăria Caracal solicită suportul cetățenilor pentru a identifica persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor pentru a le asigura sprijin, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor”, anunță edilul din Caracal, Liviu Radu.
Cei care au nevoie pot apela la unul dintre numerele de telefon:
0769 693 109
0249 511 384

Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here