PIRELLI IA MĂSURI ÎN PLINĂ PANDEMIE

0
811

Firmele de pe platforma industrială a Slatinei au început să aplice măsuri drastice impotriva noului coronavirus COVID 19.


La începutul acestei săptămâni mai multe fabrici au fost închise sau și-au redus programul de lucru pentru a fi făcute dezinfecții.
Una dintre marile firme de pe platformă ia măsuri drastice. În perioada 23-31 martie, Pirelli Slatina anunță suspendarea activității fabricii, în contextul îngrijorărilor recente legate de răspândirea COVID-19, dar și a încetinirii solicitării produselor, pe piața auto.
„În afara măsurilor de prevenție a contaminării cu COVID-19 aplicate deja în interiorul fabricii, Pirelli Slatina anunță că reluarea activității de producție se va face cu un număr cât mai redus de angajați, tocmai pentru a putea garanta standarde cât mai ridicate de protecție a propriilor angajați, asigurând în același timp și furnizarea produselor solicitate. Compania Pirelli va monitoriza constant evoluția situației și este pregătită să intervină cu măsuri suplimentare dacă va fi necesar”, se arată într-un comunicat Pirelli.
Luni, fabrica a fost inchisa pentru dezinsectie si anuntase initial, ca o parte dintre angajati va intra in somaj tehnic.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here