Accident rutier soldat cu decesul unei femei

0
194

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în afara comunei Dăneasa, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri, din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt. Potrivit reprezentantilor IPJ Olt:

“Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, de 19 ani, din comuna Dăneasa, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier, o femeie, în vârstă de 79 de ani, pasageră în autoturism, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ulterior, o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind internată la Spitalul municipal Caracal.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here