Cercetati pentru conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat

0
127

*La data de 6 aprilie, în jurul orei 16:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au oprit pentru control, în orașul Piatra-Olt, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Slatina. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

* Tot pe 6 aprilie, în jurul orei 16:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au oprit pentru control, în comuna Vlădila, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din orașul Corabia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*La data de 7 aprilie, în jurul orei 22:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Scornicești au oprit pentru control, în comuna Colonești, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here