Slatina: 1 aprilie, ultima zi de plată cu bonificație a impozitelor

0
1327

Luni, 1 aprilie, este ultima zi de plată în care slătinenii pot beneficia de bonificația de 10% acordată de municipalitate pentru plata integrală, cu anticipație, a impozitelor datorate pe anul în curs.

Pentru plata impozitele sunt la dispoziţie mai multe mijloace comode şi rapide pentru plata obligaţiilor fiscale. Prin intermediul aplicaţiei Ghiseul.ro, aplicaţia este disponibilă în orice moment al zilei.

‘Amintim că cetățenii mai pot beneficia de bonificația acordată de CL pentru plata cu anticipație a impozitelor locale, pentru întregul an, până  la sfârșitul lumii martie. Totuși, având în vedere faptul că termenul limită prevăzut de lege cade într-o zi nelucrătoare, respectiv duminica, acesta se prelungește prin efectul legii până în prima zi lucrătoare care urmează, 01 aprilie 2024’., a declarat Alin Calotă, directorul Direcției Economice Slatina

Până la această dată peste 24 000 de slătineni și-au achitat dările către bugetul de stat.

‘Până la această dată au fost efectuate plăți ale obligațiilor fiscale datorate bugetului locale  din partea a peste 24.000 de contribuabili, persoane fizice și juridice, acre au achitat impozitul pe clădiri, teren sau auto, dintre carea peste 19.000 au beneficiat de bonificație. De asemenea, prin intermediul sistemului electronic au plătit 4489 de persoane, față de aceeași perioadă a anului trecut când au fost înregistrate 3 936 de plăți’, a completat Calotă.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here