Emil Moț a verificat Baza ‘Dumitru Dobrescu’

0
1102

Edilul Emil Moț a verificat, astăzi, lucrările de la Baza Sportivă ‘Dumitru Dobrescu’. Primarul a mai inspectat șantierul, la începutul lunii. Acesta vrea să fie sigur că lucrările sunt bine făcute și vor fi gata la timp.

Aici, municipalitatea va amenaja cel mai mare skateparc din România, în suprafață de peste 3.600 metri pătrați utili. Suma pe care municipalitatea o alocă pentru realizarea lucrărilor este de peste 24 milioane de lei.

‘Astăzi, am făcut o vizită la Baza Sportivă și de Agrement ‘Dumitru Dobrescu’, proiectul meu de suflet, pentru a verifica cum avansează lucrările. Fiecare pas înainte ne apropie de visul nostru de a oferi slătinenilor un loc minunat pentru relaxare și recreere. Vă mulțumesc tuturor celor implicați pentru eforturile depuse și pentru că împărtășiți această viziune cu mine. Cu fiecare detaliu adăugat, Baza Sportivă și de Agrement ‘Dumitru Dobrescu’ devine tot mai frumoasă și mai accesibilă pentru toți locuitorii orașului nostru.’’, a declarat edilul.

Potrivit proiectului de reabilitare a fostului ștrand din cartierul slătinean, pe o suprafață de peste 17.000 de metri pătrați se vor construi un amfiteatru în aer liber, parc cu diverse tipuri de arbuști, locuri de joacă pentru copii – 1.067 metri pătrați, spații pentru activități în aer liber, precum fitness sau șah, skate park – 3.602 metri pătrați, zonă pentru role și biciclete, spații verzi în suprafață totală de 7.442 metri pătrați, fântână arteziană – 82 metri pătrați, irigată cu sistem automat, sistem de iluminat cu LED-uri, sistem de colectare, dirijare și evacuare a apelor pluviale, grupuri sanitare și o parcare pentru autoturisme.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here