A ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un ansamblu de vehicule

0
367

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Potrivit IPJ Olt:

“Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Poboru, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 50 ani, din comuna Corbu. În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here