Scornicești – Se lucrează intens la extinderea rețelei de gaze

0
230

Pe lângă proiectele in curs de implementare pe raza orașului Scornicești, precum: asfaltarea drumurilor, extinderea rețelei de gaze naturale, reabilitarea blocurilor si a școlilor, extinderea rețelei de apă și canalizare, în bugetul de anul acesta, Daniel Tudor, primarul orasului Scornicesti si-a propus pentru anul în curs printre altele și alte investiții. Intre acestea: asfaltarea străzilor secundare din satele Bălțați și Bircii, asfaltare strada Giurgiului, asfaltarea străzii principale din satul Teiuș, asfaltare strada Tatulesti, construirea unui loc de agrement și reabilitarea toaletei publice în zona stadionului Viitorul, construirea unui nou bloc ANL, construirea unui teren multifuncțional de sport în satul Negreni, recondiționarea fațadei la blocul ANL din centrul orașului, reabilitare și modernizare sediu primărie, construirea unui parc fotovoltaic si betonare alei zona centru.  Pe lângă acestea, potrivit primarului Daniel Tudor, a propus și sume de bani, necesare întocmirii documentațiilor de avizare, pentru următoarele proiecte cu fonduri europene și guvernamentale nerambursabile, care vor urma. Mai mult de atat, urmeaza extinderea retelei de gaze naturale pana in satul Baltati.

“În urmă cu aproximativ trei săptămâni, vă anunțam despre previziunile mele legat de extinderea rețelei de gaze naturale în satele Mărgineni-Slobozia, Bălțați, Mihăilești-Popești și Jitaru! Ei bine, după această perioada scurtă de timp, certific faptul că lucrările de extindere a conductei principale pe str. Giurgiului din satul Mărgineni-Slobozia, au fost finalizate, urmând să fie extinse pe strada principală până în satul Bălțați, inclusiv, cât și către satul Mihăilești-Popești”, este mesajul primarului pentru cetateni.

Totodată, de la începutul săptămânii în curs, au început în forță lucrările de extindere a rețelei de gaze în satul Jitaru. Edilul nu va renunța pana cand nu va obține finanțare, pentru a realiza acest proiect benefic, în toate satele limitrofe orașului Scornicești!

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here