TREI TINERI, BĂNUIȚI DE SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE VĂTĂMARE CORPORALĂ, REȚINUȚI DE POLIŢIŞTI

0
196

În cursul zilei de ieri, 06 februarie, polițiști din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Pielești au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între de 21 și 26 de ani, toți din comuna Teslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

În seara zilei de 05 februarie, în jurul orei 21.25, polițiștii au fost sesizați prin apel de urgență SNUAU 112, cu privire la faptul că, un tânăr de 31 de ani, din comuna Drăgotești, în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Teslui, ar fi fost agresat fizic de trei persoane de sex masculin, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificați trei tineri cu vârste cuprinse între de 21 și 26 de ani, toți din comuna Teslui, aceştia fiind bănuiţi că l-ar fi lovit pe tânărul de 31 de ani, inclusiv cu un obiect contondent, provocându-i acestuia leziuni care i-au pus viaţa în primejdie.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

În cursul acestei zile, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here