Peste 3.700 de slătineni vor primi tichete sociale pentru Crăciun

0
955

De șapte ani, la Slatina, se desfășoară Programul tichetelor sociale de sărbători. Potrivit reprezentanților DAS Slatina au fost depuse 3.784 de cereri, din care s-au aprobat 3.736.

În această etapă a programului, autoritățile locale au venit și cu o noutate, crescând valoarea tichetelor sociale de la 100 de lei la 150 de lei, și anume zece tichete a câte 15 lei fiecare.

„Din decembrie 2016, Primăria Slatina implementează cu succes un program dedicat comunității noastre, oferind tichete sociale de sărbători cu ocazia Crăciunului și Paștelui. Anul acesta, suntem încântaţi să aducem schimbări pozitive in cadrul acestui program, pentru a sprijini mai multe categorii sociale și pentru a marca cu bucurie spiritul sărbătorilor. Modificările recente, de Crăciun 2023, sunt: valoarea tichetelor a crescut la 150 lei/persoană/sărbătoare și noi categorii sociale adăugate – persoane cu handicap mediu. Beneficiari de indemnizații conform legilor speciale, cu venituri nete cumulate de cel mult 1.200 de lei pe lună”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Tichetele sociale pot fi folosite pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de curățenie, igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, precum și pentru articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

„Primăria Slatina se implică în continuare în această inițiativă, având în vedere nevoile comunității. Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră pentru a face din aceste sărbători momente speciale pentru fiecare locuitor al municipiului”, au mai spus autoritățile locale.

Redactor: Georgerta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here