Elevii de la Școala ‘Eugen Ionescu’ , ajutoarele lui Moș Nicolae

0
1295

Pentru că suntem în luna cadourilor, mai mulți elevi de la Școala ‘Eugen Ionescu’ au vrut să aducă zâmbete pe chipurile copiilor ce provin din familii defavorizate. Și pentru că în noaptea aceasta vine Moș Nicolae, ei au devenit ajutoarele lui.

Din banii lor din pușculițe, elevii din clasele a VI-a B , a VI-a C și a VII-a C , coordonați de Emilia Șerban, profesor de limba franceză, au cumpărat dulciuri.

Întreaga activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului ‘Suflet pentru suflet’.

Astăzi elevii noștri au învățat o altfel de lecție. Ei trebuie să știe cât de norocoși sunt și că trebuie să dăruiască, să întindă o mână de ajutor celor aflați în nevoie, în sprcial copiilor lafel ca ei. Am strâns dulciurile donate de ei pentru ca în ghetele copiilor din familiile nevoiașe Moș Nicolae să pună câte ceva. Dulciurile ajung la copiii aflați in evidența Centrului Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților, coordonat de preot Aldea Constantin’, a declarat Emilia Șerban, profesor limba franceză la Școala ‘Eugen Ionescu’.

Elevii din cele trei clase au fost coordonaţi de Claudia Petre, Carmen Vespescu şi Emilia Şerban.

În perioada acesta, în școli, se desfășoară mai multe campanii prin care elevii ofera daruri persoanelor mai puțin norocoase.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here