Primăria Slatina se va îngriji ca Moș Nicolae și Moș Crăciun să ajungă la copiii din oraș

0
974

Și anul acesta, Primăria Slatina va pregăti surprize pentru copii. „Povestea lui Moș Nicolae” și „Desaga lui Moș Crăciun” sunt două dintre programele administrației locale ce se vor desfășura și anul acesta, în luna decembrie.

Consiliul Local va decide în următoarea ședință dacă va menține cele două proiecte de suflet: „Povestea lui Moș Nicolae” și „Desaga lui Moș Crăciun”. Bugetul alocat de administrația locală este de 213.000 lei pentru surprizele pregătite pentru prichindeii Slatinei.

Pentru programul „Povestea lui Moș Nicolae” , au fost alocați 90.000 de lei și se desfăşoară în cadrul sărbătorilor de iarnă la Slatina, de Sfântul Nicolae, în data de 6 decembrie 2023 și are ca scop oferirea de cadouri copiilor preșcolari din creșele şi grădinițele de stat de pe raza municipiul Slatina.

 Fiecare unitate de învăţământ preșcolar care doreşte să participe la acest program va transmite Primăriei municipiului Slatina o solicitare privind înscrierea în cadrul programului şi va comunica numărul de copii cu care doreşte să participe.  Perioada de înscriere pentru participarea la programul „Povestea lui Moș Nicolae” este în intervalul 1 – 15 noiembrie 2023’, se arată în proiectul de hotărâre.

Programul „Desaga lu’ Moş Crăciun” va avea un buget de 123.000 lei și, potrivit organizatorilor se va desfăşura în perioada 11-22 decembrie și are ca scop: ‘oferirea de cadouri preșcolarilor şi școlarilor din grădinițele şi școlile primare de stat de pe raza municipiul Slatina, care vor colinda în perioada mai sus menţionată la sediul Primăriei municipiului Slatina.’

Potrivit aceleași surse sunt așteptați să se înscrie  2.300 copii preșcolari şi școlari până în clasa a III-a inclusiv, din toate grădinițele şi şcolile primare de stat din Slatina.

Perioada de înscriere pentru participarea la programul „Desaga lu’ Moș Crăciun” este în intervalul 13 – 24 noiembrie.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here