Solicitare pentru un nou bloc ANL la Scornicesti

0
258

Inca de la debutul mandatului, primarul Daniel Tudor, si-a propus sa implementeze, in primul rand, proiecte care sa ii ajute pe tineri sa aiba o locuinta proprie. In acest sens, la Scornicesti, in scurt timp, 36 de familii se vor putea muta in casa noua, pentru suma modica de 150 de lei pe luna. Dat fiind numarul mare de solicitari din partea tinerilor, primarul orasului Scornicesti, Daniel Tudor, a depus astazi la București, o noua solicitare pentru construirea unui nou bloc de tip ANL.

Potrivit primarului orasului Sornicesti, Daniel Tudor: „Astăzi, 5 octombrie 2023, la București, după numeroase solicitări venite din partea tinerilor din localitatea noastră, în prezența noului director general al Agenției Naționale pentru Locuințe – domnul Emanuel Oproiu, am depus o solicitare pentru construirea unui nou bloc de tip ANL, pe care ne dorim să-l construim în viitorul apropiat în Scornicești”.

Acest obiectiv se dorește a fi o continuare a vechiului proiect de acest gen, pentru care primarul a insistat în urmă cu mai bine de trei ani și care, conform promisiunilor, a devenit realitate odată cu finalizarea recentă a lucrărilor pentru cele 12 locuințe – tip ANL din orașul Scornicesti.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here