Cutremurul din PNL Olt se propagă. Liberalii din vârful ISJ schimbați din ordin politic

0
1521

Schimbări la vârful ISJ Olt. Mariana Gheorghe și Marius Bălașa sunt noii generali adjuncți ai învățământului oltean.

Cei doi vor ocupa scaunele deținute până acum de PNL-istele, Daniela Nicolescu și Mihaela Torbă. Acestea din urmă au fost numite pe  funcțiile de adjuncți în urmă cu exact un an. Pe 1 septembrie anul trecut cele două preluau mandatele de la alți doi liberali,Victor Iacobescu și Iustina Marica. Acum, pe 1 septembrie, birourile acestora vor fi acupate de alți doi liberali.

Pentru a putea ocupa aceste scune, Mariana Gheorghe și Marius Bălașa au devenit PNL-iști, aripa Gigel Știrbu. Cei doi și-au dat demisia din PMP și Pro România, pierzându-și statutul de aleși locali ai PMP Balș, respectiv Pro România Slatina.

Cei doi au mai ocupat, de-a lungul timpului, diverse funcții în ISJ Olt.

Aceste schimbări sunt așteptate încă din momentul numirii lui Mario De Mezzo în locul lui Florin Homorean la Prefectura Olt. Aceste trei schimbări au apărut în urma ‘războiului’ intern dintre ‘aripa’ Liviu Voiculescu și cea a lui Gigel Știrbu.

PSD menține în continuare susținerea acordată oamenilor lor aflați  deja în funcțiile ISJ Olt. Instituția va fi condusă, în continuare de social-democratul, Adrian Bărbulete, inspector general ISJ Olt.

La CCD nu au fost făcute modificări. Actualul director, Carolina Guraliuc a primit decizia de numire in funcție de la Ministerul Educației.

Redactor ; Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here