Zeci de elevi din Slatina au participat la Școala de Vară ,,Binecuvântată fii, prietenie!”

0
861

Pentru al doilea an consecutiv zeci de elevi din Slatina au participat la Școala de vară susținută de ISJ Olt în parteneriat cu Episcopia Slatinei și Romanaților și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Olt.

Școala de Vară ,,Binecuvântată fii, prietenie!” s-a desfășurat în perioada 17-21 iulie și a reunit copii cu vârste cuprinse între 7 – 16 ani. Aceștia sunt elevi ai Liceul cu Program Sportiv Slatina, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” Drăgănești-Olt, Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina, Școala Gimnazială „George Poboran” Slatina dar și de la CSRC „Mugurel” și CSRC „Luminița” .

Potrivit organizatorilor elevii au participat:’ cu entuziasm la activitățile din cadrul proiectului: jocuri de intercunoaștere, jocuri sportive, jocuri demonstrative, jocuri amicale de fotbal între elevii școlilor partenere, vizite la Casa Fântâneanu, la Biserica ,,Sfânta Treime”, dezbateri pe diferite teme, teatru de păpuși, jocuri în aer liber desfășurate la Centrul Social al Episcopiei Slatina și Romanaților.

Sportivii noștri, absolvenți ai clasei a VIII-a B, fotbaliști și handbaliste de performanță, au fost aplaudați la scenă deschisă.

Doamna profesoară Vâlcea Odeta, unul dintre coordonatorii acestui proiect, a precizat că fiecare activitate a fost adaptată nevoilor și dorințelor copiilor, astfel încât aceștia să se simtă confortabil în mediul prietenos creat de echipa de proiect.

Rezultatul a fost conform așteptărilor: copiii s-au implicat activ în activități, s-au legat prietenii, au fost dezvoltate abilități de lucru în echipă, creativitatea și gândirea critică.’

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here