Primăria Caracal continuă reabilitarea străzilor

0
1321

 14 străzi din municipiul Caracal intră în perioada imediat următoare în plin proces de modernizare.

  Primele șantiere deschise vor fi pe străzile Maior Crantea, Ioan Vodă cel Cumplit și Lăcrămioarei, iar valoarea totală a proiectelor este de peste 3,1 milioane de lei.

În total, vara aceasta vor începe lucrările la 14 străzi.

În următoarele trei săptămâni vor intra în reabilitare, în primul rând, strada Măceșului care deja este licitată și avem un câștigător al licitației, care va începe de luni. Vorbim de o stradă de 1081 de metri. După aceea va fi un set de cinci străzi, Nicolae Ursu Horia, Gerald Tell, Maior Cranta, Lăcrămioarei și Ioan Vodă cel Cumplit. La aceste străzi deja se lucrează la autorizar’, a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Lucrările nu se opresc aici. Urmează să fie demarate lucrările și la alte opt străzi. Șantierele vor fi deschise cel mai probabil luna viitoare.

Săptămâna viitoare mai primim un set de opt străzi: Progresul, Ion Creangă, Poienari, Răsurii, Bogdan Vodă, HCL, Cacoperației și Popa Șapcă. Aceste străzi au deja DALI-ul făcut și vom începe partea de autorizarea în ultima săptămână din luna iulie. Probabil că în a doua parte a lunii august vom avea echipe pe aceste străzi.În total sunt aproximativ sunt 4,4 kilometri în aceste 14 străzi’, a completat Doldurea.

Aceste lucrări se adugă la cele existente iar finalizarea lucrărilor este estimată până la finalul anului.

‘În afară de acestea mai avem străzile Măceșului, Torentului și Viilor împreună cu zona Carpați-Fânărie , Poporului,  Dezrobirii, Ion Neculce , Intrarea Ion Neculce și Aleea Carpați unde se lucrează. În total înseamnă aproximativ 9 kilometri de străzi care vor fi făcute în acest an. Și avantajul cel mare este că aceste străzi vor avea și apă-canal și toate utilitățile’, a conchis edilul Caracalului.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here