Paul Stănescu preia interimatul PSD București

0
1491

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a preluat şefia interimară a organizaţiei de Bucureşti a partidului. Organizaţia de Bucureşti a PSD a rămas fără preşedinte după demisia Gabrielei Firea din această funcţie.

Marcel Ciolacu, președintele PSD a confirmat schimbarea într-o declarație de presă că senatorul PSD Olt a preluat, intermar, scaunul Gabrielei Firea.

Totodată, PSD a stabilit noii miniștri în locul lui Marius Budăi și al Gabrielei Firea. Aceștia au fost înlocuiți cu Simona Bucura-Oprescu la  ministerul Muncii, iar la ministerul Familiei va fi condus de Natalia Intotero.

Natalia Intotero, preşedinta Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, a fost ministru pentru Românii de pretutindeni în Guvernul Dăncilă şi secretar de stat în Ministerul de Externe în timpul guvernării Ponta.

Simona Bucura-Oprescu este preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaţilor. A fost aleasă parlamentar de Argeş pe listele PSD mai întâi în 2012, apoi în 2016 şi 2020.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here