Condiții mai bune în Piața din Piatra Olt

0
1329

În urmă cu luni bune producatorii care veneau să își vândă marfa în piața din Piatra Olt trebuiau să înfrunte condiții inacceptabile. Acum mesele de ciment au fost înlocuite cu unele noi, a fost reparat acoperișul, astfel încât oamenii să nu mai stea în soare sau în ploaie.

Producătorii locali își vând acum produsele în condiții moderne, iar cumpărătorii au parte de un mediu plăcut atunci când merg să aleagă produse sănătoase pentru preparatele lor.

„După mai mulți ani în care a fost uitată de pe lista de investiții, am reabilitat Piața! Noi așa promovăm producătorii locali, prin crearea condițiilor de secolul XXI, atât pentru ei, cât și pentru cumpărători”, transmite primarul orașului Piatra-Olt, Nicușor Rada.

Acest proiect este unul finanțat din bugetul local și se ridică la 80.000 de lei. Dar investițiile nu se opresc aici.

Edilul are un proiect in valoare de 17 miliarde de lei pentru care caută finanțare. Cel mai probabil va fi depus pe POR și vizezază modernizarea pieței.

Mai exact, piața agroalimentară va fi modernizată în întregime. Acest lucru va implica inchiderea pieței și amenajarea unei parcaări și a spațiilor verzi.

Redactor Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here