Luminița Floricel, noul președinte Rotary Caracal

0
1321

Rotarienii caracaleni au un nou președinte. Ceremonia de rotire a colanului și de schimbare a președintelui Rotary Club Caracal, marchează începutul unui nou an rotarian.

Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii, fiind marcat printr-o mică festivitate, în cadrul căreia actualul președinte al clubului, Dan Octavian Toma a predat mandatul de preşedintelui ales pentru anul 2023 – 2024, Luminița Floricel.

Ca întotdeauna Rotary Club Caracal s-a implicat în diferite acțiuni de sprijin a comunității.

Proiectele s-au axat prioritar pe susținerea copiilor aflați în nevoie, mai exact crearea unor conditii propice pentru educatia si integrarea sociala a copiilor din mun Caracal, diagnosticati cu tulburare de spectru autist sau perturbarea activitatii atentiei (ADHD), a caror incidenta a crescut foarte mult in ultimii ani.

Potrivit rotarienilor caracaleni, proiectul marcant a fost competiția sportivă „Romanati Trail Run” – a doua editie. In cadrul acestui proiect au fost strânse  fonduri din care vara aceasta se vor reabilita spatiile in care copiii își desfasoara activitatea scolara.

‚Pentru noul an rotarian, președintele Luminita Floricel şi echipa sa, doresc să continuie acțiunile de tradiție ale Rotary Club Caracal și să inițieze noi proiecte în domenii de interes pentru comunitate.

Un aspect important este conlucrarea cu celelalte cluburi rotariene din județ și cu tinerii din Interact Caracal, scopul comun al rotarienilor fiind ”A servi mai presus de sine!”, au subliniat rotarienii caracaleni.

La ceremonia oficială au fost prezenți membri Clubului Rotary Caracal, iar invitat special al evenimentului a fost primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea, un sustinator permanent al actiunilor pe care clubul din Caracal le organizeaza pentru comunitate.

Și la Slatina, rotarienii au un nou președinte. Gabriel Dumitrescu  a predat ștafeta Andrei Bărbulescu.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here