DentPriority deschide o nouă clinică, în Slatina!

0
541

În România, sănătatea orală s-a aflat întotdeauna în coada listei de priorități. Cele mai recente statistici arată că numai 15.9% dintre români merg la cele două controale anuale recomandate de către medicii stomatologi. La fel de îngrijorătoare sunt și datele care fac referire la numărul de consultații și tratamente stomatologice. Astfel, între anii 2011- 2020 s-a observant o scădere de aproximativ 30 de procente la consultațiile și tratamentele stomatologice pe cap de locuitor.( https://bit.ly/3XovUHo )

Prevenția, educația și zâmbetele perfect sănătoase sunt prioritățile lanțurilor de clinici de stomatologie și implantologie DENTPRIORITY.

Dr. Radu Anghelina, fondatorul DentPriority, este cel care a adus lucrările dentare din ceramică în Oltenia, din dorința de a pune la dispoziția pacienților servicii stomatologice premium. Echipa medicală DentPriority duce, de peste 28 de ani, arta stomatologiei din Olt și Dolj pe cele mai înalte culmi ale tehnologiei.

DentPriority deschide o clinică si în Slatina!

Dar nu este doar o deschidere cu fast și atât. Lansează o campanie în folosul copiilor. Pentru asta avem nevoie de voi. “Fă-ți bine și faci bine!” și 10 procente din încasările pe care le vom avea în prima lună vor merge către completarea necesarului educațional al copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Slatina.

Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unei noi clinici DentPriority. De data aceasta, pacienții din Slatina ne-au chemat alături de ei. Pe 1 februarie deschidem oficial clinica. Și pentru că educația este stâlpul de temelie al societății, noi, specialiștii DentPriority, lansăm o provocare tuturor oltenilor.” Dr. Radu Anghelina, fondator DentPriority

Fă-ți bine și faci bine!”

Campania se desfășoară timp de o lună de zile, din momentuldeschiderii clinicii. La finalul acesteia vom decide, împreună cu reprezentanții Grădiniței cu Program Prelungit nr. 8 din Slatina, de ce rechizite sau de ce jucării au nevoie micuții. De asemnea, toti cei care vor să se alăture campanie noastre pot veni înclinica noastră din strada A.I. Cuza nr. 28 și pot dona în urnaspecial amenajată.” Daniela Roman, manager clinică DentPriority

Pentru detalii, vă rugăm să contactați: Andrada Popovici: 0727297901 Cristina Oană: 0726755912

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here