88 de cupluri de aur premiate la Osica de Sus

0
1945

88 de cupluri ce sunt un exemplu de pentru comunitatea din Osica de Sus pentru trăinicia relației lor au fost premiați de autoritățile locale.

Zeci de seniori au venit la spectacolul de la Căminul Cultural cu zâmbetul pe buze, dornici de a socializa, mândri că au ajuns la o asemenea performanță, 50 de ani de căsnicie. Ei au aflat rețeta iubirii veșnice și știu că pot da sfaturi tinerilor.

Au fost premiate 88 de cupluri longevive, 176 de oameni care au petrecut o viață împreună, la bine și la greu. Premiile pentru familiile longevive au fost de 1000 de lei pentru fiecare cuplu, diplomă și flori.

Și pentru că suntem în perioada Crăciunului, nu au fost uitați nici cei mici care anul acesta au reprezentat comuna pe scene înalte, fie artistic, fie sportiv. 30 de dansatori ai Ansamblului “Plaiurile Oltețului” și 5 sportivi de la CS Dinamo Zen-Do au fost premiați pentru rezultatele lor.

“Pentru noi exemplul lor este o povață. Pentru noi, comunitatea din Osica de Sus, familiile cu peste 50 de ani de trăinicie în spate, la bine și la rău, sunt exemple demne de urmat. Am decis ca 88 familii să fie premiate cu câte 1.000 de lei pentru longevitatea lor. Premiile au fost acordate în cadrul unui spectacol oferit de “Plaiurile Oltețului”, dar și a unor demostrații de măestrie sportivă susținută de sportivii de la C S Dinamo Zen-Do. Susținem comunitate și performanța, indifferent de generație. Astfel că, 35 de copii cu rezultate bune la activități extrașcolare au primit câte 200 de lei fiecare. Am decis să facem acest lucru anul acesta pentru a evita ca în anii viitori să nu aibă un caracter electoral, înainte sau în timpul campaniei”, a declarat Cezar Filip, primarul comunei Osica de Sus.

Totodată, miercuri, Moș Crăciun va veni și în școlile și gădinițele din comună. Potrivit aceleiași surse 500 de copii preșcolari și școlari vor primi cadouri.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here