Un avocat din Slatina- spiridușul lui Moș Crăciun

0
2104

Un avocat din Slatina devine spiridușul lui Moș Crăciun. Asociația Pro Humanitas Civic Life organizează proiectul Moșul Darnic, alături de avocatul Corina Chilom.

Campania are scopul de a aduce zâmbete și pe chipurile copiilor din familii nevoiașe. Dacă mulți copii trec pe lista lor de dorințe gadget-uri și alte jucării scumpe, sunt foarte mulți care cu greu își permit luxul de a visa la un cadou. Iar atunci când își doresc ceva ei visează la alimente, haine sau la o casă caldă în prag de sărbători de iarnă.

“Cei ce doresc să ofere un sprijin în această perioadă pot trimite la sediul nostru din Comuna Brebeni, Strada Principală,nr.455, județul Olt, alimente, haine, rechizite pentru copii, electrocasnice, mobilier, combustibil lemnos pentru familiile nevoiașe. Fii și tu Moșul Darnic pentru zeci de copii și familii aflate în dificultate! De asemenea se pot face donații, sponsorizări, în contul Asociației RO56BTRLRONCRT0653528001 deschis la Banca Transilvania, atât de către persoanele fizice cât și de către persoanele juridice”, se arată în mesajul organizatorilor.

Informațiile suplimentare cu privire la cadrul legal privind sponsorizările și donațiile, atât pentru acest proiect și pentru viitoarele proiecte ale Asociației, le puteți accesa în linkul de mai jos! https://valentinasaygo.ro/…/sponsorizarea-sau-cum-poti…/

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here