O șansă pentru Răzvan. Turneu de fotbal în scop caritabil

0
2283

Cazul lui Răzvan, copilul de doar 6 ani ce nu are o ureche a sensibilizat mulți oameni. ACS “CIPRIAN DINU” va organiza un turneul de fotbal în scop caritabil.

La sfârșitul săptămânii la Baza sportivă de la Liceul Tehnologic “Alexe Marin” se vor reuni 10 echipe din patru județe. Banii strânși atât din donații, cât și din taxa de participare vor ajunge la Răzvan.

“In perioada 26-27 noiembrie, ACS “CIPRIAN DINU”, organizează la Baza sportivă Iptapa-Liceul “Alexe Marin” din Slatina , un turneu de fotbal în scop caritabil.Competiția va reuni 10 formații din mai multe județe: Olt, Dolj, Argeș și Vâlcea care vor juca pentru a-l ajuta pe Razvan, un băiețel de 6 ani din Slatina, care s-a născut cu o malformație rară. Meciurile vor avea loc sâmbătă (categoria 2014) și duminică (categoria 2016), începând cu ora 09:00. Banii adunați din taxa de participare, din vânzarea fotografiilor dar și din urna amplasată la ieșirea din balon, unde spectatorii vor putea să facă donații, vor fi direcționati pentru ajutorarea băiatului, care are nevoie de reconstrucţia urechii şi redarea auzului prin implantarea unui aparat auditiv, la o clinică din SUA. Persoanele care doresc să ajute băiatul pot face donație și în contul bancar deschis pe numele părintelui său “, au anunțat organizatorii.

Răzvan este un copil de 6 ani ce își dorește să aibă o copilărie normală. Își dorește să audă ca orice copil. Iar acest lucru are un preț, 70.550 de dolari și auzul poate să îi fie redat doar în SUA. Băiețelul s-a născut fără urechea stângă iar pentru reconstrucţia urechii şi redarea auzului prin implentarea unui aparat auditiv. O intervenție costisitoare financiar pentru familie și nerealizabilă în România.

“Răzvan este din Slatina, are doar 6 ani și nu are o ureche. Nu poate mânca normal, nu se poate dezvolta așa cum trebuie și nu poate auzi ca orice copil. Părinții săi au știut că se va naște cu această malformație, dar nu au luat în calcul nicio secundă să renunțe la el. Au ales să îl iubească și să lupte pentru el. Acum, după ani de luptă și suferință, au găsit soluția salvatoare pentru micuțul lor: o intervenție chirurgicală în SUA, care presupune reconstrucția urechii. Pentru asta însă, este nevoie de 70.550 dolari. Răzvan știe că poate deveni un copil normal, doar că va trebui să mai aștepte puțin. Este nerăbdător să vină momentul când visul lui se va împlini și va avea și o a doua ureche, la fel ca ceilalți copii’’, acesta este strigătul de ajutor al mamei lui Răzvan. Orice sumă donată, oricât de mică, este o șansă pentru Răzvan:

Conturi bancare:

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here