Și-a bătut tatăl cu bestialitate apoi l-a înjunghiat

0
1429

Un bărbat de 49 de ani din Tia Mare a fost reținut dupa ce și-a lovit cu pumnii și picioarele tatăl ce era imobilizat la pat. Și cum bătaia nu ar fi fost de ajuns, bărbatul i-a aplicat părintelui său în vârstă de 78 de ani o lovitură de cuțit.

Potrivit procurorului Anca Anuța, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul i-a aplicat bătrânului inclusiv o lovitură cu un cuțit, în zona gâtului.

„Incidentul s-a petrecut în seara de 16-17 octombrie. În timp ce se aflau în locuința comună din comuna Tia Mare, pe fondul unui conflict spontan apărut între tată și fiu, pe fondul consumului de alcool, inculpatul l-a lovit pe tatăl său cu pumnii și picioare în zona capului și corpului. Tatăl este în vârstă de 78 de ani și este imobilizat la pat, în urma unei amputații a piciorului. Pe lângă acele lovituri aplicate, de asemenea, i-a aplicat și o lovitură cu cuțitul în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care, în cele din urmă, au condus la încadrarea faptei la tentativă de omor. Am reținut și circumstanțe agravante, prevăzută de 77 litera E din Codul Penal, raportat la faptul că victima era o persoană imobilizată, urmarea a unei amputații, fiind considerată persoană vulnerabilă. Victima este internată la ATI la Spitalul Slatina”, a declarat procurorul Anca Anuța, adjunctul Parchetului Olt.

Suspectul urmează să fie prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

Redactor : Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here