Emil Moț – un nou mandat în fruntea PSD Slatina

0
1421

mil Moț a fost reales în fruntea social-democraților slătineni. Acesta este la al doilea mandat în fruntea organizației, iar reconfirmarea lui vine după ce in toate organizațiile au fost alegeri.

Duminică, în sala Europa a CJ Olt, a avut loc Conferința de alegeri a organizației municipale a PSD Slatina. Au fost prezenți parlamentarii de Olt și președintele PSD Olt: Marius Oprescu, președinte PSD Olt, Virgil Delureanu, Secretar Executiv PSD Olt, Emil Popa – Secretar Executiv PSD Slatina, Ionuț Ivan – responsabil Comunicare Online, Cosmin Floreanu – Președinte TSD Olt, Mihai Hău – Președinte TSD Slatina, Corina Sulger – OFSD Olt, Mariana Matei – OFSD Slatina, Emil Marinescu – OPSD Olt, Constantin Antonescu – OPSD Slatina, dar și parlamentarii social democrați ai județului nostru, Siminica Mirea, Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă.

Potrivit președintelului PSD Slatina, reconfirmarea sa în funcție este reconfirmarea echipei sale și a faptului că munca lor a fost apreciată.

“Am avut astăzi conferința municipală de alegeri, moment de bilanț, dar și un bun prilej de a mulțumi tuturor celor 48 de președinți de organizații ai PSD Slatina, tuturor membrilor, care mi-au fost alături în toate momentele importante, mi-au susținut ideile, acțiunile și au fost lângă mine în tot ce am făcut pentru partid, dar mai ales pentru Slatina și pentru locuitorii ei. Alegerile de astăzi nu sunt doar despre mine. Sunt despre noi toți, această mare familie a slătinenilor. Alegerile de astăzi sunt despre ceea ce putem face împreună. Cu ambiție, hotărâre, determinare și multă muncă, doar împreună putem dezvolta comunitatea în care trăim, ducând-o la nivelul următor de progres, dezvoltare. Suntem o echipă grozavă, care a demonstrat că tot ce ne propunem să realizăm devine realitate.Sunt 7 ani petrecuți împreună, cu rezultate remarcabile, în care, alături de echipa mea administrativă și politică, am luat la pas fiecare ungher al Slatinei. Nu există scară de bloc din Slatina, nu există ușă la care, aceeași echipă, să nu fi bătut pentru a promova politica noastră, programul nostru electoral sau pentru a prelua așteptările slătinenilor și a le transpune în realitate. Reconfirmarea mea în funcția de președinte al celei mai importante organizații din județ, este de fapt reconfirmarea echipei mele cu care merg la drum, simțindu-mă în siguranță, știind ca am pe cine mă baza și cu cine lucra’’, se arată într-un mesaj postat de Emil Moț, pe pagina sa de socializare.

Redactor : Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here