Zeci de pensionari olteni au protestat la Prefectură. Oamenii cer majorarea pensiilor

0
1473

Pensionarii olteni se revoltă. În acestă dimineată 50 de pensionari au protestat în fața Prefecturii Olt. Oamenii au transmis Guvernului un semnal de alarmă cu privire la soarta lor. Aceștia spun că nu mai au din ce trăi și din ce plăti facturile. Aceștia cer Guvernului majorarea pensiilor în funcție de inflație.

“Am protestat pentru mărirea pensiilor. Noi nu putem să avem un alt scop decât acela de a avea o viață cât de cât bună. Cerem majorarea punctului de pensie la 1840 de lei”, a declarat Florin Mitroi, preşedintele Asociaţiei “Pensionarul” Olt. Preşedintele Asociaţiei “Pensionarul” a punctat că prin acţiunea de astăzi pensionarii urmăresc să atragă atenţia Guvernului asupra vieții pensionarilor. Oamenii spun că anunțata majorare de 10% este infimă în comparație cu prețurile.

“De ce să le majoreze cu 10% când inflația este de 16% și merge vertiginous în sus. O majorarea de 10% nu ne ajută cu nimic. Dacă prețul catofilor a crescut cu 38%, nu mai vorbim despre facturile le energia electrică și gaze”, a completat Mitroi.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here