McDonald’s le oferă o cafea GRATIS profesorilor, de ziua lor

0
1840
De ziua lor profesorii sunt invitaţi la McDonald’s. Astăzi, pe 5 octombrie McDonald’s sărbătoreşte Ziua Internaţională a Profesorului, oferind o cafea şi un sandviş din partea casei. Lanţul american de fast food vrea să recompenseze cadrele didactice şi îi aşteaptă pe învăţători, educatori şi profesori în toate restaurantele din ţară şi la McDrive, pentru a le oferi o cafea şi un McToast.
“Oferta este valabilă în data de 5 octombrie 2021, în intervalul 6:00 – 22:00 și este destinată exclusiv cadrelor didactice. Cafeaua este valabilă pentru o persoană, la alegere dintre Cafea 200 ml, Espresso 50 ml sau Cappuccino 200 ml și un sandviș McToast, în toate restaurantele McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive, în limita stocului disponibil’’, anunţă organizatorii campaniei.
Profesorii vor primi o cafea, iar variantele sunt următoarele: Cafea 200 ml, Caffe Latte 200 ml, Espresso 50 ml sau Cappuccino 200 ml. Oferta este valabilă pentru o persoană, care poate opta pentru un preparat din cafea şi un sandviş McToast, în limita stocului disponibil, în intervalul 06:00 – 22.00, în funcţie de programul fiecărui restaurant. Aceasta nu este prima campanie pentru cadrele didactice susţinută de lanţul de restaurante. La începutul anului 2021, mai precis pe 8 februarie, ziua în care profesorii şi elevii s-au întors fizic la şcoală după o perioadă lungă de studiu la domiciliu, McDonald’s a oferit o cafea din partea casei tuturor profesorilor.
Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here