Incep petrecerile în Slatina. În august – “Slatina Street Food”, iar în septembrie – “Oltenii și restu’ lumii”

0
1510

Slătinenii au invitație la sfârsitul lunii la Festivalul “Slatina Street Food”. Municipalitatea readuce un festival ce în ultimii ani a prins la public. Un concept adus din vest si care va avea loc pe noua alee de acces a parcului.

Acest festival nu va inlocui consacratele petreceri cu mici si bere, ci doar se va da sansa să se bucere și amatorii acestor genuri de evenimente.

“Primaria municipiului Slatina organizează și anul acesta în perioada 26-28 august festivalul „Slatina Street Food”, eveniment ce se va desfășura în parcul Tineretului. În cadrul acestui eveniment, vă veți putea bucura de o zonă culinară cu preparate din fructe de mare și pește, preparate din porc, pui și vită, preparate tip fast-food și nelipsitele dulciuri. Ne vom bucura împreună de demonstrațiile culinare zilnice oferite de un Master Chef, un winebar, cinematograf în aer liber, muzică live, dar și o zonă specială pentru copii, amenajată cu numeroase ateliere de creație’’, au anunțat autoritățile.

Urmatorul eveniment de envergură organizat la Slatina va fi în perioada 23-25 septembrie. Atunci autoritățile locale vor organiza o nouă ediție a Festivalului “Oltenii și restu’ lumii”

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here