#Motivație CEZ de 10 ani. Sunteți așteptați la Maratonul Olteniei

0
916

Iubitorii de mișcare in aer liber sunt așteptați la linia de START a Maratonului Olteniei. Pe lângă mișcare, concurenții își vor lăsa și amprenta pozitivă în comunitate. În perioada 27 şi 28 august la Râmnicu Vâlcea va avea loc o nouă ediție a Maratonului Olteniei powered by CEZ România.

Înscrierile sunt deschise pe www.maratonulolteniei.ro, pentru probele: Cursa MTB Cross Country, cu două variante de traseu: – scurt, de 22 km şi lung, de 33 km. Cursa Trail Run, cu două variante de traseu: – crosul de 12 km şi semimaratonul de 22 km. Alergi, pedalezi şi te bucuri de sportul preferat, iar taxele de participare vor fi dublate de CEZ România şi donate pentru a susţine 3 cauze sociale: Sănătate & Wellbeing: teste gratuite Babeş – Papanicolau în cadrul unei unităţi de diagnostic mobil, cu sprijinul Fundaţiei Renaşterea; Educaţie & Dezvoltare regională: soluţionarea alertelor din Oltenia din HartaEdu.ro, platformă dezvoltată de Narada; Mediu: instalare de panouri fotovoltaice la micii fermieri/ producătorii locali din Oltenia, cu sprijinul Asociaţiei Viitor Plus. Tu ce faptă bună vrei să faci?

“Anul acesta marcăm 10 ani de motivație pentru sport și fapte bune, de schimbat imposibilul în realitate și de limite depășite mereu. Perseverența și determinarea voastră ne-au inspirat să continuăm să aducem împreună sportul practicat în natură și ajutorul oferit comunității locale.Pentru ediția 2022 ne bucurăm să împărtășim vești bune: la finalul lunii august ne întoarcem învingători în parcul Zăvoi, la ediția cu numărul 10 a Maratonului Olteniei.Cum tradițiile bune merită păstrate, continuăm și organizarea unui maraton online, pentru toți iubitorii de sport care nu pot ajunge la Râmnicu Vâlcea. Am pregătit surprize și trasee atractive atât pentru profesioniști, dar și pentru sportivii amatori care fie sunt participanți fideli ai evenimentului sau vor veni pentru prima dată la linia de start.Și la Maratonul Olteniei din 2022 puteți alerga sau pedala și în timp ce faceți bine: sumele adunate din taxa de înscriere vor fi redirecționate către cauze sociale sprijinite de această ediție. CEZ va dubla valoare donațiilor voastre.Vă asigurăm că adoptăm toate măsurile de precauție necesare astfel încât și această ediție a maratonului să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toată lumea’’, anunță organizatorii.

Cursa copiilor revine la Maratonul Olteniei!

În 2022, întrecerea va avea loc în parcul Zăvoi cu aceeaşi #energiepentrubine. Pentru că #MOtivaţia este cea care reuneşte de 10 ani sportivii amatori sau de performanță şi îi face să ducă tradiţia mai departe. În această ediţie sunt reluate cursele copiilor în Parcul Zăvoi. Noutăţi despre Maratonul Olteniei 2022 puteţi afla pe pagina de Facebook, acolo unde puteţi găsi şi recomandări pentru participanţi, dar şi experienţe din anii anteriori.

Cum puteți participa la Maratonul Olteniei 2022?

1. Accesați Secțiunea Înscriere (maratonulolteniei.ro/înscriere): alegeți una sau mai multe curse la care doriți să participați (alergare și/sau bicicletă) și distanța pe care vreți să o parcurgeți (traseu scurt sau lung).

2. Achitați taxa de înregistrare, noi vom dubla ulterior suma și o vom redirecționa către cauzele sociale ale evenimentului.

3. Începeți antrenamentele pentru maraton urmărind sfaturile utile și informațiile pe care le veți găsi disponibile pe pagina de Facebook Maratonul Olteniei, website și în aplicația Maratonul Olteniei disponibilă în Google Play și App Store.

4. Împărtășiți cu prietenii voștri bucuria antrenamentelor și emoțiile de dinainte de competiție și inspirați-i pe cei din jurul vostru să vă urmeze exemplul și să facă sport pentru bine!

Ce a însemnat Maratonul Olteniei până acum?

Comunitatea puternică de sportivi şi fapte bune construită în jurul Ţinutului Maratonului a reunit în primele 9 ediţii peste 4 700 de concurenţi, care alături de CEZ România au dăruit #energiepentrubine în valoare de 115 000 euro comunităţii locale: -MO 2021: Spitalul de Urgenţă Râmnicu Vâlcea – Secţia de Neonatologie, Fundaţia Alex Tache şi proiectul Casa Nest, Fundaţia World Vision România şi programul „Vreau în clasa a-9-a”; -MO 2020: Fundaţia Alex Tache – proiectul Casa NEST, Fundaţia Regală Margareta a României şi Telefonul Vârstnicului şi Asociaţia Vatra cu Idei pentru implementarea proiectului „Pădurea care vindecă”; – MO 2019: Crucea Roşie Vâlcea, Fundaţia Progress – proiectul CODE Kids, Habitat for Humanity Romania – proiect de construire case în comuna Vaideeni; -MO 2018: programul „Pâine şi Mâine” derulat de Fundaţia World Vision România, programul de sprijin psiho-social susţinut de Asociaţia Little People România şi dotarea cu echipamente medicale Accu Vein a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea; – MO 2017: Centrul de Transfuzii Sanguine Vâlcea; -MO 2016: Secţia de Pediatrie – ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea; -MO 2015: Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin; -MO 2014: sprijin financiar pentru 2 eleve din comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi; -MO 2013: achiziţionarea de echipament sportiv pentru elevii Şcolii Take Ionescu din Râmnicu Vâlcea.

Anul acesta hashtagul oficial este #MO2022

Puteți da tag către @MaratonulOlteniei și noi vom transmite mai departe mesajul vostru de motivație! Vă mulțumim că vreți să vă alăturați Maratonului Olteniei 2022 și vă promitem un weekend plin de #energiepentrubine.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here