Investiții noi în Scornicești. Tudor: “Vă asigur că toate aceste obiective sunt realizabile”

0
1406

Edilul din Scornicești, Daniel Tudor. Anunță noi investiții în oraș. Acesta a subliniat faptul că aprimit un răspuns favorabil de la CNI pentru construirea unui bazin de înot în zona Stadionului „FC Olt”.

“Urmare a unei solicitări pe care am făcut-o la începutul anului, am primit un răspuns favorabil din partea Companiei Naţionale de Investiţii. În acest sens, am parcurs prima etapă privind proiectul de construire a unui bazin de înot pe strada Viitorului, nr. 2”, a declarat Tudor. Un alt proiect vizează extinderea rețelei de gaze. Pentru obținerea finanțării acestei investiții, proiectul a fost depus pe Programul „Anghel Saligny”.

“O altă veste, pe care doresc să o prezint, este legată de extinderea rețelei de gaze, pentru care am depus, la Ministerul Dezvoltării, proiectul de finanţare prin programul „Anghel Saligny”. Este o nouă investiţie, una importantă, și vă asigur că toate aceste obiective sunt realizabile. Investiţia în comunitate este o datorie pe care mi-am asumat-o de la bun început. Cu viziune, prin determinare şi integritate, vom face din Scorniceşti o localitate la standarde europene’’, a conchis edilul.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here