Peste 600 locuri de munca vacante in UE

0
391

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, prin Serviciul EURES a afisat lista cu posturile vacante in Uniunea Europeana. In aceasta perioada, 9 state pun la dispozitie locuri de munca, in total 661 de posturi, cele mai multe din partea angajatorilor din Germania in domeniul productiei.

Astazi, prin reteaua Eures sunt disponibile 661de posturi in 9 tari membre UE, care cauta cetateni romani ce doresc sa lucreze in strainatate. Astfel, cea mai bogata oferta este de 253 locuri de munca vacante pentru lucratori in domeniul productiei, respectiv taietori de carne. De asemenea, pe lista tarilor care cauta sa angajeze personal din Romania se regaseste Norvefia cu 99 locuri de munca vacante pentru schelari, mecanici auto si bicicleta, muncitori piscicoli, bucatari sau chelneri.

Potrivit unui comunicat de presa al AJOFM Olt, reteaua EURES: “Franta se numara printre statele membre UE care angajeaza farmacisti, sudori, mecanici utilaje agricole si culegatori sparanghel, in total 19 locuri de munca vacante. Finlanda, angajeaza 45 de persoane, lucratori in ferma de vite, mecanici caroserie auto, sudori, personal curatenie si 30 muncitori in agricultura. Malta angajeaza 2 ingineri de sistem in informatica, Polonia, 12 sudori, lacatusi, strungari sau lucratori in agricultura si Elvetia 1 chirurg plastician”.

Danemarca angajeaza in total 165 de lucratori in agricultura. Si Olanda, angajeaza 65 de persoane, fizioterapeuti, conducatori auto transport rutier de marfuri, sudori, electricieni in constructii lucratori in pepiniera, culegatori capsuni.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here