În orașele din Olt va fi liniște în noaptea dintre ani. Nici o primărie nu organizează Revelionul în aer liber

0
1711

Anul acesta nu va fi sărbătoare de Revelion în orașele din Olt, așa cum era înainte de criza sanitară, cu artificii și concerte în aer liber. Nici o primărie a celor opt orașe din județ nu va organiza petrecere în aer liber în noaptea dintre ani.

În Corabia, autoritățile locale vor organiza la trecerea dintre ani un spectacol de artificii ce va ține 10 minute. Pentru acest moment au fost alocate aproximativ 10.000 de lei.

În Slatina pandemia a anulat distracția. Anul acesta nu a fost organizat nici Târgul de Crăciun, și nici Revelionul.

Edilul din Scornicești, Daniel Tudor, susține că :”dacă situația sanitară va permite, anul viitor vom organiza și revelionul, dar și 1 Decembrie. Oricum, orașul va fi scăldat în lumină, fiindcă oamenii știu să petreacă.

” În Piatra Olt, primarul Nicușor Rada a purtat discuții cu cetățenii din oraș, iar cei mai mulți nu și-au dorit organizarea petrecerii. “Anul viitor, dacă pandemia ne va permite, vom avea petrecere și foc de artificii. Acum trebuie să fim mai rezervați fiindcă încă nu am scăpat de pandemie”, a declarat edilul din Piatra Olt.

Liniște va fi și în Caracal. Pe esplanada din fața Primăriei nu va mai fi organizat anul acesta concertul de Revelion. De altfel, în ultimii ani, pe scena de aici au urcat nume mari ale muzicii românești.

Nici la Potcoava și Drăgănești Olt nu vor fi organizate petreceri în aer liber.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here