Primăria continuă Programul“Primul meu ghiozdan”. 740 de ghiozdane au ajuns în școlile din Slatina

0
561

Luni, pe 740 de elevi din clasa pregătitoare din Slatina îi așteaptă o surpriză în sălile de clasă. Municipalitatea continuă pentru al VII-lea an Programul “Primul meu ghiozdan”, un program in valoare de 90.000 de lei. Prin acordarea unui ghiozdan complet echipat cu un set de rechizite fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare în anul şcolar 2021/2022 se urmăreşte sprijinirea elevilor din Slatina în parcurgerea procesului instructiv-educativ. Prin acest program municipalitatea a dorit ca indiferent de provocările ultimei perioade, să pastreze o tradiție.

“Încă de astăzi m-am asigurat de faptul că, luni, 13 septembrie fiecare copil din grupa 0 va fi așteptat în bancă, cu un ghiozdan complet echipat, oferit de Primăria Municipiului Slatina. Am dorit în mod deosebit să continui acest proiect, tocmai prin prisma faptului că începutul grupei 0, reprezintă o nouă etapă nediferențiată, pentru toți copiii independent de posibilitățile pe care micuții le au acasă. Chiar în acest moment, un total de 740 de ghiozdane se află pe băncile școlilor din municipiul Slatina, dintre care 345 pentru fete și 395 pentru băieți. Vă doresc tuturor, în această nouă etapă, un început de drum plin de bucurie!”, a declarat edilul Emil Moț.

Ghiozdanele achiziţionate de municipalitate vor avea dimensiuni adecvate vârstei elevilor şi vor fi de două culori diferite, pentru băieţi şi fete. Acestea vor fi echipate cu un set de rechizite și va fi furnizat sub forma unui pachet care va conține următoarele: două caiete/48 file dictando; două caiete/48 file matematică; două caiete tip II; un bloc de desen

Redactor” Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here