Peste 100 de contestații la Titularizare

0
574

103 candidați pentru un post la catedră cer reevaluarea lucrărilor. Aceștia speră ca odată cu contestațiile să le crească și nota, astfel încât să poată lupta pentru un post fie titularizabil, sau de suplinitor. Cele mai multe contestatții au fost depuse de învățători și educatori. Pe 3 august vor fi afișate rezultatele finale.

După afişarea primelor rezultate la concursul de TITULARIZARE 2021, în data de 27 iulie, candidaţii nemulţumiţi de notele primite au putut depune sau transmite prin mijloace electronice contestaţii, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt. Din cei 394 de candidati, 103 au depus contestații, cele mai multe fiind depuse la educatori -18 contestatii. 14 candidati pentru posturile de invatatori s-au declarat nedreptatiți de notarea comisiei de evaluare, astfel că au cerut reevaluarea lucrarilor. In aceeasi situatie sunt și 13 candidati pentru educatie fizica si sport, disciplină unde au fost inregistrate si cele mai mici note de anul acesta. Și la romana au fost depuse 14 contestatii, iar la istorie 6. In rest, la celalalte 17 discipline au fost inregistrate in medie 2 contestatii.

Contestații Titularizare 2021 Arte vizuale 1 Biologie 2 Chimie 1 Consilier Psihopedagocică 2 Economie 2 Economie-Educație Antreprenorială –etc 2 Educație fizică și sport 13 Educație muzicală 1 Educație socială 1 Educație Tehnologică și Aplocații practice 1 Filosofie, logică,argumentare și comunicare 1 Fizică 1 Industrie alimentară 1 Informatică și tehnologia informație 2 Istorie 6 Învățământ primar 14 Limba și literature engleză 3 Limba și literature franceză 1 Limba și literature română 14 Învâțământ preșcolar 18 Matematică 12 Psihopedagogie specială 2 Religie ortodoxă 2.

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 441 candidați din totalul de 540 de candidați înscriși . Anul acesta procentul de promovabilitate fiind de 41,22% si nimeni nu a obtinut nota 10, cea mai mare medie fiind de 9,80. Aceasta a fost luată de două cadre didactice, una de biologie din Coteana și alta de limba și literatura romana din Slatina. Rezultatele finale vor fi afisate pe 3 august iar repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare vor fi organizate in intervalul 4 – 5 august.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here