Slatina, orașul luminilor

0
1722

Vineri seara Slatina va imbrăca straie de sărbătoare. Chiar dacă anul acesta momentul aprinderii luminitelor de Crăciun nu va fi marcat cu concerte ci cu distantare fizică, asta nu înseamnă că slătinenii, și nu numai, nu se pot bucura de începutul perioadei sărbătorilor de iarnă.

Potrivit municipalității, vineri, la ora 17.00, vor fi puse în funcțiune peste 10.000 de luminițe ce împodobesc întregul oraș. Ca și anul trecut, centrul sărbătorilor va fi Parcul Tineretului ce a fost tranformat în orașul lui Moș Crăciun.

“Slătinenii care au ales să îsi petreacă acasă mini vacanța de 1 Decembrie, vor avea parte de un adevărat spectacol de culoare și lumini, mii de ghirlande și figurine îmbrăcând străzile municipiului în straie de sărbătoare. Unul din punctele de atracție va fi și în acest an, Parcul Tineretului, unde, atât cei mici cât și cei mari, se vor bucura, începând din acest week -end prelungit, de o atmosferă de basm, specifica acestei frumoase perioade a anului. Din această feerie a iernii, vor lipsi, fără voia noastră, date fiind actualele reguli sanitare și de distanțare fizică ce se impun, manifestările tradiționale pe care municipalitatea le organiza: evenimentele de Moș Niculae, desaga lui Moș Crăciun și Revelionul în aer liber”, a declarat edilul Emil Moț.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here