MARIUS IANCU, un parlamentar mereu printre oameni

0
1664

Campania electorală este pe final, iar cea de-a treia săptamâna a fost una plină pentru candidatii PSD. În weekend acestia au făcut turul orașelor și zonelor invecinate, iar la inceputul săptămânii slătinenii din mai multe cartiere au putut să îsi spună doleanțele celor care le cer votul pe 6 decembrie. Deputatul Marius Iancu, candidat PSD pentru un nou mandat de parlamentar a stat de vorbă cu oltenii din mai multe zone ale județului. De altfel demnitarul a ascultat vocile oamenilor și ale primarilor olteni și timp de patru ani. Acesta știe exact ce probleme au oamenii și ce proiecte au primarii. Oltenii își fac griji pentru ziua de mâine, așa se face că cei din Cungrea i-au cerut majorarea salariilor și a alocațiilor.

 “Vor fie siguri că pensiile și salariile vor crește, vor siguranță, în școli pentru copii și nepoții lor și le este teamă că un nou Guvern PNL le va tăia pensiile și salariile așa cum a făcut Guvernul Boc-Basescu, în 2009. Se tem că prețurile vor crește și nu vor mai avea bani să își cumpere medicamente’’, a spus demnitarul. În nordul județului, problemele legate de infrastructura rutieră sunt cele mai apăsătoare pentru localnici. “Fiecare locuitor din comuna Leleasca, pe care l-am intalnit, mi-a cerut soluții pentru problemele din comunitatea lor: Asfaltarea drumului național DN67B Dragăsani-Pitești care trece și prin Leleasca, mărirea pensiilor, a alocațiilor sau deschiderea școlilor. Eu și colegii mei, Corina Sulger, candidat PSD Olt pentru Camera Deputaților, Mariana Matei, candidat pentru Senat și Emil Albota, candidat pentru Camera Deputaților le-am spus că există o singură soluție – un vot pentru echipa PSD Olt la alegerile parlamentare, pe 6 decembrie. Un vot pentru proiecte de infrastructură rutieră și un vot pentru învățământ în siguranță și pentru siguranța unui trai mai bun”, a completat Iancu.

Nici slătinenii nu au fost ocoliți. Timp de mai multe zile, candidații PSD în frunte cu edilul Emil Moț au avut întâlniri cu alegătorii din mai multe cartiere. “O parcare subterană, un loc de joacă și un parc în locul fostei piscine, care nu mai functioneaza de ani buni, sunt soluțiile administrației locale pentru cartierul Eugen Ionescu. Datoria noastră, a echipei de parlamentari PSD de Olt este să susținem și să votăm un Guvern care va aloca fonduri pentru astfel de proiecte de care slatinenii din toate cartierele Slatinei au nevoie. Fără Programe de Dezvoltare Locală, cu finanțare europeană sau din bugetul de stat, municipiile și orașele României nu se pot moderniza. PSD a susținut întotdeauna comunitățile locale pentru că dezvoltarea lor înseamnă și SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN!”, a conchis candidatul PSD pentru funcția de deputat.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here