Un artist și un jurist deschid listele PPUsl Olt pentru Parlament

0
938

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)  Olt  a intrat, official,  în cea de a doua campanie electorală. De data acesta vin în fața alegătorilor cu o surpriză. PPUsl Olt îl are pe lista candidaților la Senat pe artistul  Christian D.  Acesta este cunoscut publicului pentru colaborările sale cu Narcotic Sound.A devenit cunoscut odată cu lansarea  melodiei  „Mamasita”, piesă ce a cucerit topurile muzicale de specialitate atat national cat si international si a primit titulatura de hit al verii 2010.

A urmat „Danca Bonito”, piesă ce a devenit repede hit și a câștigat trofeul Romanian Top Hits, primind titulatura de „Cea mai bună piesă a anului 2011”. Stilul său original este resimțit în 2016-2017 cu „Ale” (alături de Andreea Bănica) și „Venga”.

Lista candidaților PPUsl Olt la Senat:

  1. DUMITRESCU CRISTIAN-MIHAIL
  2. PRIOTEASA  LAURENȚIU MIHAI
  3. DĂNCIOIU  ANDRONICA
  4. SPULBĂR  IONUȚ-EUGEN-GRAȚIEL
  5. ALIMAN DANIEL-OCTAVIAN

La Camera Deputaților lista este deschisă de Olimpia Stroe, președinte al PPUsl Olt și fost candidat al Organizației la președenția CJ Olt.

“Filiala Olt a PPU-sl a depus listele cu candidații propuși pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Aducem în atenția dumneavoastră profesioniști apreciați în domeniile lor de activitate, dedicați, care vă pot reprezenta cu onoare, cu demnitate și curaj, oameni pe care comunitatea îi apreciază și pe care se poate sprijini oricând. Considerăm că în aceste momente trebuie să cumpănim bine și să ne alegem reprezentanții într-un mod responsabil și echilibrat! GENERAȚIA SCHIMBĂRII este o alternativă pentru voi toți’’, a spus Olimpia Stroe, candidat al PPU Sl Olt pentru Camera Deputaților.

Lista candidaților PPUsl Olt pentru camera Deputaților:

1.STROE  SMARANDA-OLIMPIA

2.BĂRBUIA  DANIEL-CRISTIAN

3.NAE  MIHĂIȚĂ-ROBERT

4.MALACU AUREL MARIAN

5.MANU  ILINCA

6.SAIMAC  GRIGORICĂ

7.POPA NICUȘOR

8.SÎRBU  MARIUS-IONUȚ

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here