Capacitatea sălilor Centrului Cultural din Slatina se reduce cu 70%

0
2080

Centrul Cultural “Eugen Ionescu” anunță o serie de modificări în relația cu publicul, pentru a limita pe cât posibil răspândirea noului coronavirus. Cea mai importantă modificare constă în limitarea numărului de spectatori în săli. Întrucât la data de 15 octombrie 2020 în municipiul Slatina rata de incidenţă este de 2,10 la mia de locuitori , numărul de locuri va fi limitat la sub 30% din capacitatea sălilor. Astfel, pentru sala de  spectacole a Centrului Cultural  vor fi puse în vânzare 25% din locurile disponibile (51 bilete), iar în cele doua sală de cinematograf se vor folosi doar 15 locuri.

“Întrucât la data de 15 octombrie 2020 în municipiul Slatina rata de incidenţă este de 2,10 la mia de locuitori se aplică următoarele restricţii corespunzătoare acestei rate de infectare: desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului; activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00—23:00. Anunțăm pe această cale că spectatorii care au achiziționat bilete sau invitații pentru spectacolele programate în lunile octombrie și noiembrie 2020 la Centrul Cultural Eugen Ionescu că limita locurilor disponibile în sala de spectacole se reduce la 51. În măsura în care situația epidemiologică va permite, spectacolele respective vor fi jucate de mai multe ori, până la epuizarea biletelor sau invitațiilor deja achiziționate, datele la care vor fi jucate urmând să fie comunicate publicului pe pagina de facebook „Centrul Cultural Eugen Ionescu”, a anunțat George Smarandache, directorul Centrului Cultural din Slatina.

Potrivit aceleași surse, în cazul anulării unui eveniment la recomandarea autorităților sau prin decizie internă a conducerii centrului, toți spectatorii vor primi automat banii înapoi pentru biletele achiziționate, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru un eveniment programat ulterior.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here