ANGAJAT AL DGASPC Olt, testat pozitiv cu COVID-19

0
690

Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a fost testat pozitiv la COVID-19. Acesta își desfășura activitatea într-un birou al aparatului propriu și nu a intrat în contact cu beneficiarii centrelor rezidentiale.
„Acesta lucrează într-un birou la sediul DGASPC Olt, din strada Drăgănești, nr. 7, fără a avea contact cu beneficiarii centrelor rezidențiale pentru copii sau adulți. Am luat măsurile dispuse de lege în cadrul acestui context, respectiv, dezinfecția sediului și întreruperea activității pentru colegii de birou ai salariatului. Totodată, am informat Direcția de Sănătate Publică Olt și am transmis tabelul cu salariați, colegi de birou, pentru care să se dispună măsuri conform legii”, a declarat Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt.
Conducerea DGASPC Olt transmite că la nivelul instituției sunt aplicate permanent măsuri de prevenire a infectării cu virusul SARS COV 2.
In luna mai, alti doi angajați ai centrelor de îngrijire și asistență persoane, un inspector de la Băbiciu și o infirmieră de la Cezieni, au fost confirmați la rândul lor cu COVID-19.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here