Niță Mihai, PRO România Olt: „Nu facem alianțe care să conducă la dispariția partidului”

0
705

PRO România Olt se pregătește pentru alegerile locale. În acest moment organizația olteană a partidului lui Victor Ponta are 79 de filiale lucru ce potrivit președintelui de la Olt, deputatul Mihai Niță, le va da șanse mari la scrutinul din toamnă.

În prezent, există o preocupare intensă pentru înființarea organizațiilor locale PRO România în toate localitățile județului .

Până în acest moment, sondajele de specialitate indică o cotă de 11% din intențiile de vot ale populației în favoarea partidului PRO România.

La toamnă, în urma scrutinului electoral, deputatul Niță Mihai speră ca Filiala Olt a partidului să-și adjudece circa 200 de locuri în consiliile locale, 4 consilieri județeni și minim cinci consilieri municipali la Slatina. Pentru funcțiile de primari, există șanse mari ca 5 – 6 candidați susținuți de organizații locale puternice, să devină primari.

În acest moment partidul are deja doi candidați care sunt primari în funcție, la Scornicești și Leleasca. În privința localităților urbane, au fost anunțați candidații după cum urmează: la Slatina – Marius Bălașa, la Caracal – Octavian Stănescu, la Corabia – Ștefan Pârlea, la Scornicești – Ioan Prioteasa, la Drăgănești Olt – Narcizel Prundeanu, la Piatra Olt – Gheorghe Udrescu, la Balș – Silviu Pendiuc, la Potcoava – Ion Iordan.

„Ne pregătim temeinic pentru alegerile prezidențiale din anul 2024, când domnul Victor Ponta, singurul lider politic capabil să reînvie speranțele românilor într-o țară prosperă, să devină Președintele României”, a mai adăugat președintele PRO România Olt. Mihai Niță.

La rândul său, candidatul la Primăria Caracal, fostul viceprimar al municipiului, Octavian Stănescu, a prezentat programul său dedicat caracalenilor, pe care l-a intitulat Manifestul pentru Caracal și care cuprinde 10 obiective prioritare destinate concetățenilor pentru interesele cărora militează.

Legat de zvonul că deputatul PSD Dan Ciocan ar dori să treacă la PRO România, a dat asigurări că este un simplu zvon, iar președintele Niță Mihai a confirmat că nimeni nu va fi impus de la centru în conducerea organizațiilor locale ale partidului.

Cât privește presupusele alianțe cu alte partide, liderul PRO România Olt a mai declarat: „Nu facem alianțe care să conducă la dispariția partidului. Alianțele postelectorale reprezintă altceva, căci este vorba despre crearea unor majorități în consiliile locale, pe care le vom negocia cu oricare alt partid”.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here