Trei cazuri noi de Coronavirus, confirmate în Olt. Inca un deces!

0
799

Inca două persoane din Olt au fost confirmate, ieri seara, cu COVID-19. Este vorba despre o infirmiera de la Blocul Operator al Spitalului judetean Slatina dar si de o colega din mass-media locala.

Soţul asistentei este ambulanţier in cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, si dupa ce acesta a fost confirmat cu virusul, angajata spitalului a fost testata, rezultatul fiind negativ.
A stat in izolare la domiciliu 14 zile, iar acum două zile s-a reintors la serviciu si a fost retestata, testul iesind de aceasta data pozitiv.
In prezent este internată pe Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Slatina unde se afla si jurnalista din Slatina care a fost confirmata ieri cu Covid-19.
Aceasta prezenta simptomatologie specifică Coronavirusului si a efectuat un test la o clinica privata. Rezultatul a fost pozitiv.

Ultimul caz raportat astazi, este al unui bărbat din Olt, internat la Spitalul din Craiova, si care a intrat în contact direct cu un caz din judeţul Olt, confirmat anterior.
Numarul cazurilor, în judeţ a ajuns astfel la 125 de persoane, confirmate cu COVID-19. Asteptam informatii de la autoritati despre ancheta epidemiologica si despre rezultatele contactilor directi ai acestora.

Totodata, un barbat in varsta de 60 de ani, din Ganeasa, ce era internat la Spitalul din Caracal, cu coronavirus, a decedat conform informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here